Identifica't

Acrediteu-vos com a usuari per a accedir a la carpeta

Vocalia: alta/baixa comunicació

Les Vocalies formen un espai de comunicació i intercanvi d'experiències i opinions, on es poden plantejar inquietuds i suggeriments i accedir al desenvolupament de temes tècnics de l'especialitat. També es vetlla per l'espai del farmacèutic en institucions i col·lectius on les nostres aportacions són d'utilitat. 

Recordem que, en el moment d'obtenir la col·legiació, el col·legiat ja forma part de manera automàtica de la Vocalia de l'àmbit professional en què està exercint: Oficina de Farmàcia, Indústria, Hospital, Distribució, Atenció Primària, Salut Pública o Anàlisis. També es pot formar part de la resta i/o a d'altres de complementàries, com la vocalia d'Alimentació i Nutrició, Dermofarmàcia, Plantes Medicinals i Homeopatia, Ortopèdia o Investigació i Docència, sense necessitat d'acreditar res. És voluntari i cal presentar una sol·licitud a través d'aquest tràmit. 

Actualment, els farmacèutics inscrits en les vocalies, reben informació exclusiva: congressos, articles publicats, informació recordatori a cursos del seu interès, etc.

Tramitació

Cal fer la sol·licitud emplenant el formulari. 

Més informació

Política de privacitat

De conformitat amb el que disposa el RGPD de 27 d’abril de 2016 i la Llei 3/2018 de 5 de desembre de protecció de dades personals i garantia dels drets digitals es proporciona la següent informació sobre les dades que ens ha proporcionat en aquest formulari.

Les dades personals que consten en aquest formulari seran incorporades a les bases de dades del Col·legi.

Responsable de tractament: Col·legi de Farmacèutics de la província de Barcelona.

Finalitat del tractament: Portar a terme totes les activitats associades al tràmit sol·licitat.

Conservació de la informació: La informació es conservarà durant el temps que sigui necessari per a respondre de les responsabilitats que en poguessin derivar del seu tractament.

No es produeixen decisions automatitzades, ni cap mena de perfils d'activitat de l'usuari en concret a través del web. 

Legitimació: El seu consentiment, les Lleis de Col·legis professionals, els Estatuts del Col·legi de Farmacèutics de Barcelona i la normativa de transparència.

Destinataris: No es preveu cap cessió a tercers, llevat les expressament consentides pels afectats o les establertes legalment.

Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, d’acord amb el que s’indica en la informació addicional.

Informació addicional: Pot consultar la informació addicional detallada sobre Protecció de Dades en la nostra pàgina web.

Col·legi de Farmacèutics de la Província de Barcelona - Girona, 64-66 - 08009 Barcelona - Tel: +34 93 244 07 10 - E-mail: cofb@cofb.cat
Projecte desenvolupat per Projecte desenvolupat per eCityclic i Proyecto web desarrollado por Semic